Banii in viata noastra

S-a publicat Decembrie 10, 2011 de Moniq

Banii sunt dincolo de toate,sau înainte de toate: ENERGIE! Banii au o Karma a lor şi aceasta produce de multe ori blocaje financiare la nivel personal sau de grup.Blocajele financiare personale sunt generate de cele mai multe ori de ataşamentul prea puternic faţă de bani : cu cât îi vrei cu mai multă re ,fug parca de tine.Detasarea ar fi , cu siguranta, o buna metoda de deblocare.

Este insa una care presupune un puternic control al Sinelui si poate nu e la indemana tuturor. Ceea ce poate face insa oricine, este sa recurga la o veche vorba din „popor” care spune :” De unde dai, de-acolo ai!” .Asta ar fi , in traducere libera , legea Biblica a „zeciuielii”. „Zeciuiala” este principiul biblic si universal de circulatie si atractie a banilor si a energiei acestora.
Daca fiecare om ar darui 10 % din ceea ce castiga , nevoiasilor din prejma lui ( cu siguranta oricine are in jurul lui persoane mai nevoiase), ar pune in miscare multe energii ale universului conform Legilor Universale : pe de o parte , daruind din toata inima, ar face un mare Bine care inevitabil se va intoarce spre el ,ca un Bine inzecit mai mare , sub forma de bani sau orice altceva i-ar fi necesar lui (conform Legii Abundentei si a Karmei ), pe de alta parte, ar debloca circuitul efectiv al banilor din viata lui si a celor din jurul lui. Pentru asta nu e nevoie de nicio legislatie fiscala , de nicio constrangere , doar de „constiinta” si incredere ca „legile” Divine functioneaza in orice conditii , chiar si de „criza economica”. Daca toti oamenii ar aplica acest principiu in vietile lor , am putea avea o societate mai putin bolnava de lipsa banilor si implicit de multe alte lipsuri.
Taxele si impozitele pe care le platim azi , sub toate denumirile , au la Baza acest principiu al zeciuielii, dar extrem de denaturat. Daca politicienii s-ar limita la acest Divin 10 % ( si l-ar numi Impozit) si l-ar folosi asa cum este el la „origine” , destinat crearii de conditii mai bune pentru TOTI , ca societate cu „forte unite”, ar exista si rezultate vizibile pentru TOTI( Din pacate si DESTINATIA acestor bani este denaturata ) . Toti oamenii ar participa constient si cu bucurie la crearea „bugetului de stat”. Toti am avea de castigat.
Evident nu putem schimba cu multa usurinta (ca sa nu spun ca e imposibil) ,principiul taxelor si impozitelor ( principiu care nu mai are nimic de-a face cu ceea ce ar trebui sa fie), dar cu siguranta putem schimba cu usurinta circuitul banilor din viata noastra si a celor din jurul nostru. Sa daruim 10 % din multul sau putinul nostru, din toata inima, celor de langa noi , care au nevoie, inseamna sa deschidem calea spre Abundenta , spre o lume mai buna , inseamna sa facem un pas Concret pe calea Evolutiei Spirituale ,pe care toti o dorim . Poate , cine stie, am putea crea chiar o lume mai buna!
Toti dorim o lume mai buna , dar toti asteptam sa o faca altii! Trebuie sa incepem de undeva . Fiecare dintre noi !Sigur, gandirea pozitiva, meditatiile sunt o forma de a ne aduce alaturi forte din universul invizibil care sa ne sustina eforturile. Dar care eforturi? CONCRETE ! ALE NOASTRE, ALE FIECARUIA!!!! ALE TUTUROR!!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: