Magia neagra pe cale de disparitie

S-a publicat Noiembrie 3, 2012 de Moniq

Adevarul e partial si corespunde diferitelor niveluri de intelegere. Nu putem invinovati pe nimeni de ceea ce noi insine pricepem dintr-un adevar care ne depaseste puterea de intelegere. Fiecare e responsabil de ceea ce spune, nu de ceea ce pricepe altul din ceea ce spune. Oamenii aud intotdeauna ceea ce sunt pregatiti sa auda, chiar daca li se spune adevarul ultim. Propria putere de intelegere este cea care le genereaza experienta. De aceea exista victime ale manipularii, fiindca nu au capacitatea de a lua decizii prin propria lor intuitie. Orice manipulare are nevoie de un teren fertil pentru a prinde radacini. Terenul fertil sunt propriile programe distructive ale victimei. Ridicarea vibratiei, prin constientizare si rafinarea intuitiei este antidotul impotriva oricarei forme de manipulare sau atac energetic. Nimic nu te poate dezechilibra daca nu rezonezi cu acel ceva. Prin urmare nu sursa manipularii trebuie sa ne preocupe ci propria noastra vibratie personala.
Magia neagra este de fapt o forma de atac energetic. Orice forma de atac energetic ( inclusiv forme de magie) este „permis” in scopul constientizarii aspectului tau care rezoneaza cu energia „negativa” respectiva si a alchimizarii lui, si se mentine atata timp cat rezonezi cu el, in ciuda oricaror ritualuri, descantece si „dezlegari”. Eliberarea de atacuri energetice, si de orice forma de magie se poate realiza DOAR prin ridicarea vibratiei personale deasupra frecventei de vibratie a energiei transmise ( prin corzi). Ridicarea vibratiei inseamna ARMONIE, accesarea frecventei IUBIRE, PACE, ACCEPTARE, BUCURIE. Ridicarea vibratiei inseamna ARMONIZARE cu Sinele, si echilibru energetic invulnerabil.Cea mai mare protectie impotriva oricarui atac energetic este alinierea si armonizarea cu Sinele Superior.

Orice vibratie joasa ( ura, invidie, frica, triestete, depresie, dizarmonie) va mentine in rezonanta cu „emitatorul” si mentine coarda activa. Acesta este terenul fertil pentru orice forma de manipulare, individuala sau in masa.
Persoanele care dezmint cu cea mai mare vehementa existenta vrajitoarelor sunt de obicei cele care apeleaza cel mai des la serviciile lor. Asa inteleg unele persoane sa-si pastreze sotul aproape, sa-si asigure bunastarea materiala, sa-si ascunda micile sau marile secrete din trecut, sa foloseasca, sa manipuleze persoanele din jurul lor ,si nu de putine ori chiar sa interfereze cu destinul celor pe
care-i manipuleaza, daca depasesc anumite limite. In jurul nostru sunt persoane care inteleg ca viata lor, fericirea lor se poate construi numai pe distrugerea vietii altora, numai prin mijloace oculte, deoarece nu au increderea ca fara aceste „masinatii” ar mai putea avea acces la aceeasi „siguranta”, „liniste”, „confort” si „control” ( evident asupra altora). Sunt oamenii speriati de viata, speriati de libertate si speriati de propria lor identitate. Am o veste buna pentru cei care sunt obiectul manipularilor si una rea pentru cei care apeleaza la aceste servicii: Puterea acestor atacuri energetice,vraji si farmece este in continua scadere vertiginoasa, pana la disparitia completa a efectelor. Noi vraji si farmece , sau innoirea celor vechi se face din ce in ce mai greu si din ce in ce mai ineficient. „Momentul 2012 „este de natura sa schimbe nivelul de vibratie al planetei, al umanitatii si implicit al fiecarei persoane. Aceste practici incep sa rezoneze cu tot mai putine persoane si situatii, vor incepe sa se vada efectele inverse, cand cei care erau obiectul manipularii se elibereaza si cei care apelau la aceste servicii cad in plasa propriilor lor masluiri. Privind cu atentie in jurul nostru vom observa cum tot mai multe cupluri „reunite” prin mijloace oculte se destrama sau se dizolva prin disparitia „actorului” principal din decor, intr-un fel sau altul ( fie prin boli majore , fie prin deces, fie prin constientizare, de ce nu?)( ultimul ar fi cazul ideal ). Vom asista la despartiri socante ale unor cupluri vechi de zeci de ani, care pareau imuabile, si totusi, acum, ceva se intampla…sau la cupluri noi care pareau ca se inteleg minunat,si dintr-o data ….vraja dispare…la propriu, si vom asista la „intoarceri ” socante spre relatii care au fost rupte in conditii stranii. Ceea ce e important in toate cazurile de magie este ca ele sunt permise cu un scop, si indeobste acest scop este evolutia spirituala. Aceasta constientizare , care atinge din ce in ce mai multa lume, mai ales in 2012 este dealtfel si unul din catalizatorii disparitiei efectelor acestor practici la nivel individual. Schimbarea vine intotdeauna cu daramarea vechilor structuri pentru a putea fi inlocuite cu unele noi. Daca vi se destrama casnicia sau relatia intr-un mod „nefiresc” nu intrati in panica , poate fi doar semnul ca ceea ce „va leaga” nu mai corespunde noii paradigme…invers este din ce in ce mai putin probabil, adica e tot mai putin probabil sa deveniti victima unei masinatii prin care sa vi se „fure” partenerul sau partenera, sau sa fiti luat cu japca intr-o „casatorie”… actiuni care erau apanajul anilor trecuti si de-acum, al vremurilor trecute.
Atacurile energetice si manipularea vizeaza DOAR subconstientul, supraconstientul nu poate fi manipulat. Intuitia este singura care ramane treaza in ORICE forma de manipulare a mintii. Manipularea este cea mai frecventa forma de relationare, atata timp cat ne abandonam inconstient in subconstient, si nu constient in fluxul supraconstient al Gratiei Divine.

Reclame

Un comentariu la “Magia neagra pe cale de disparitie

 • Lasă un răspuns

  Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Google+

  Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  w

  Conectare la %s

  %d blogeri au apreciat asta: