UNIUNEA SACRA – MAREA IUBIRE

S-a publicat Octombrie 29, 2013 de Moniq

Pe masura ce invatam sa iubim, caci iubirea se invata, rezonam din ce in ce mai mult cu persoane compatibile. Nu exista relatii nepotrivite, toate relatiile sunt potrivite, doar gradul de compatibilitate difera, in functie de gradul nostru de evolutie si intelegere superioara a vietii. La inceput suntem mai mult incompatibili si ” suferim” din dragoste, apoi atragem persoane cu grad din ce in ce mai mare de compatibilitate, pana la comuniunea totala, cand toate „iubirile trecute” se transforma in afluenti ai marelui ocean al IUBIRII.

Dupa ce sufletele pereche provoaca evolutia spirituala prin suferinta, sufletul geaman este cadoul primit de la viata pentru incununarea eforturilor…sufletele pereche pregatesc intalnirea cu sufletul geaman, unde nu mai incape suferinta, doar IUBIREA…

Exista in viata terestra o ierarhie a sufletelor, asa precum in cer exista o ierarhie a ingerilor. In armonie exista o ordine. Desi spiritual suntem toti interconectati, aceasta conexiune este uneori directa, alteori indirecta. Sunt o imensitate de suflete cu care nu relationam niciodata, sunt o mica parte dintre suflete cu care relationam intens, repetat de-a lungul multor existente, acestea sunt sufletele noastre pereche, care pot aparea ca prieteni , rude, iubiti, sau orice persoana care ne marcheaza existenta terestra ,si exista un singur suflet geaman, care este contrapartea noastra de suflet (yin/yang, feminin /masculin) , este cealalta jumatate a propriului nostru suflet si poarta aceeasi amprenta energetica si spirituala UNICA. Este acel DOI in UNUL pe care-l cautam toata viata si pe care-l gasim partial atata timp cat nu ne re-gasim ACEA PARTE din sufletul nostru cu care compatibilitatea noastra este MAXIMA, si nici n-ar putea fi altfel fiind acelasi suflet. Aceasta UNIUNE reprezinta iubirea divina personificata in viata terestra, prin sacralitatea ei. Aceasta este MAREA IUBIRE despre care se vorbeste , dar pe care putini o pot atinge, pentru ca este necesara o INTELEGERE superioara a vietii , o uniune la nivel de suflet si spirit. Spiritualitatea tantrica asta transmite prin sacralitatea iubirii, uniunea spirituala a celor doua suflete gemene. Numai asa se poate trai si intelege conceptul de DOI in UNUL, atunci cand FEMEIA IUBITA devine PRICIPIUL FEMININ iar BARBATUL IUBIT, PRINCIPIUL MASCULIN, in aceasta UNIUNE SACRA, atunci cand prin femeia iubita iubesti TOATE femeile , iar prin barbatul iubit iubesti TOTI barbatii ( conform spiritualitatii tantrice). A crede ca acest DOI in UNUL se poate atinge facand abstractie de ierarhia sufletelor, este o capcana in care cad multi cautatori tantrici, uitand ceea ce cauta : UNIUNEA TOTALA, numita COMUNIUNE.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: