Sufletul geaman ( flacara geamana)

S-a publicat Ianuarie 3, 2014 de Moniq

Adevarul se reveleaza printr-o descoperire graduala a realitatii de dincolo de iluzie, si el se infatiseaza celor care au curajul sa depaseasca iluzia si sa-si re-cunoasca natura divina. A crede insa ca natura divina inseamna o platitudine in care toti sunt la fel este o alta capcana a mintii. Individualitatea exista si dincolo de iluzoriu si stim asta din ierarhia ingerilor. Fiecare inger are o „specialitate”, unii sunt vindecatori, altii sunt pazitori s.a.m.d. Pana si zeii in mitologie erau „specializati’, unul era zeul apei, altul zeul vanturilor, etc.

Regasirea divinitatii in om inseamna manifestarea divinitatii in plan uman , nu doar dupa moarte, ci AICI si ACUM, si temporal nu doar atemporal.

Omul DIVIN este o manifestare a divinitatii in plan uman,prin fiecare OM,constient, ca individualitate multidimensionala, ceea ce nu a mai fost experimentat pe Pamant de ceva vreme, mai precis de pe vremea Atlantidei, cand oamenii aveau cunostinta clara de natura lor divina si se manifestau ca atare, cu puteri depline.

Omul divin, care pana acum a trait in uitare, este omul noii revolutii spirituale in care se revine la acele puteri depline de pe vremea Atlantidei doar ca intr-o maniera armonioasa, de excelenta umana generatoare de iubire si nu de putere. Omul nu-si va mai folosi puterea impotriva altora, cunoscand efectul de bumerang, o Lege simpla a Universului. De altfel tot Legile Universului, care ar trebui cunoscute de catre toata lumea, ne ajuta sa intelegem si viziunea superioara asupra monogamiei/poligamiei.
Omul are natura Divina. Monogamia si poligamia sunt doar concepte ale mintii.

Abia dupa ce Omul isi descopera natura divina poate sti si care este partea care ii revine in planul Divin, menirea lui, si forma cea mai potrivita pentru a duce misiunea la indeplinire…poligamia, inteleasa in 3D, nu functioneaza decat ca misiune pentru a-i ajuta pe cat mai multi sa depaseasca conditionarile, este ca o terapie de grup pentru CEILALTI, nicidecum pentru cineva care si-a descoperit deja divinitatea…iar marea implinire in iubire este in monogamie.

Asa dupa cum apare si in exprimare, monogam/poligam este o dualitate conceptuala. Aceeasi dualitate bine/rau, chiar in aceasta corespondenta, cu care realitatea iluzorie din 3D ne-a obisnuit.Asa cum dincolo de iluzie nu exista bine/rau ci doar experienta, asa si monogam/poligam este o dualitate experientiala.Si ca orice dualitate ea apartine planului mental iluzoriu limitat

Depasind limitele Universului mental, al dualitaii bine-rau, se depasesc si atasamentele si conditionarile care au atras in manifestare necesitatea lectiilor de viata, vindecarea karmei,transcenderea ei, si implicit accesul la o cunoastere mai inalta.

Depasirea dualitatii inseamna depasirea limitelor corp-minte, si patrunderea in alte niveluri si dimensiuni ale fiintei multidimensionale care suntem. Intr-o astfel de multidimensionalitate , in care totul este doar energie, vibratie si frecventa, intelegem ca gandul, imaginatia si emotia sunt generatoare de realitati. Aceste realitati sunt aduse in manifestare in planul uman, in dimensiunea 3D, sau nu. In felul acesta toate realitatile gandite si imaginate de catre noi sunt numite realitati paralele, lumi paralele. Toti cunoastem jocul imaginatiei , doar ca nu toti ii cunoastem puterea. Asa cum spunea un mare om de stiinta: ” nimic nu se pierde, totul se transforma” , asa si gandurile si dorintele noastre se manifesta in realitati paralele. Unii sunt constienti de acest fapt, altii nu. Constiinta se poate diviza infinit dar ea nu va materializa in planul 3D, experiential decat ceea ce este prevazut in planul divin ca experimentare in aceasta viata, adica ceea ce are in ATENTIE chiar acum. Timpul si spatiul nu exista, TOTUL este AICI si ACUM, inseamna exact acest lucru, constiinta noastra chiar in acest moment este divizata in tot ceea ce a experimentat sau va experimenta vreodata. Ceea ce am trait acum 2000 de ani se intampla ACUM, doar ca mintea umana nu poate concepe atemporalitatea si astfel manifestarile au fost insiruite pe o axa a timpului, intr-o ordine compatibila cu puterea de intelegere a mintii. In realitate axa pe care am putea reprezenta toate experientele ar fi una verticala de coordonata T=0 , si toate evenimentele se intampla ACUM. Greu de conceput pentru mintea liniara, ca sa nu spun imposibil.
Din aceasta perspectiva toate relatiile noastre barbat/femeie din vieti trecute si viitoare se intampla ACUM. In fiecare plan al realitatii noi suntem aparent monogami, dar daca toate se intampla simultan, noi traim ACUM toate vietile noastre trecute si viitoare in fiecare cu cate un partener, aparent unic, aparent in monogamie( fiindca nu suntem constienti si de celelalte planuri ). Din punctul de vedere al realitatii iluzorii noi avem acum o viata , intr-un mediu pre-stabilit, cu un partener unic ( vezi casatoria ) si traim iluzia monogamiei. Daca am putea, insa, sa ne „vedem ” vietile trecute si viitoare in simultaneitate, am constata ca acest partener unic nu este chiar unic, ci este reprezentantul unui anumit „grup” de suflete asa numite „pereche”, care au o amprenta energetica „asemanatoare” cu a noastra, am trai iluzia poligamiei.
In adevar, acest „grup” de suflete este numit „familia” noastra de lumina.

Inainte de a fi corpuri, noi suntem lumina si avem fiecare o amprenta energetica unica , asa cum avem ca oameni o amprenta digitala unica. In aceasta acceptiune flacara geamana este o individualizare divina, in polarizare opusa :masculin-feminin a aceluiasi suflet.
Din aceasta perspectiva monogamia la un nivel superior, este unirea celor doua flacari gemene. Ele , odata unite, ies din jocul dualitatii fiindca devin UNUL prin mecanismul energetic al uniunii 1+1 = 1 care le scoate din planul dual, si reflecta in manifestare expresia realei monogamii. Tot ceea ce „precede”, in manifestare, acesta Uniune, intamplandu-se tot AICI si ACUM creeaza iluzia de poligamie.

Prin urmare, daca noi am avut de-a lungul existentelor noastre, relatii cu diferite suflete pereche, si suntem constienti sau mai putin constienti de ele, le putem aduce in manifestare. Daca aducem in manifestare mai multe planuri deodata, materializam mai multe dimensiuni in planul concret, putem obtine materializarea „poligamiei”. Re-gasirea flacarii gemene , aduce in manifestare materializarea monogamiei autentice,fiindca in mod automat celelalte manifestari nu-si mai au sensul.

Din perspectiva umana limitata, toata aceasta constientizare este imposibila, insa din perspectiva divina , exista o ordine , o ierarhie a sufletelor, care face posibila recunoasterea si re-uniunea cu flacara geamana in planul fizic pentru a aduce in manifestare adevarata monogamie, adevarata implinire prin iubire, chiar in planul fizic, de ACUM temporal, unificand temporalul cu atemporalul, in experienta.O constientizare profunda a „rolului” fiecarui suflet in viata noastra, genereaza o cernere, o asezare fireasca a fiecaruia la locul lui in Creatie si evident, flacara geamana, va ocupa SINGURUL loc disponibil in monogamia reala si nu iluzorie.

Reclame

Un comentariu la “Sufletul geaman ( flacara geamana)

 • In primul rand, ceea ce noi pretindem ca ar fi 3D actual, nu este altceva decat o incompleta realizare, stereoscopica, a doua imagini ce se adreseaza celor doi ochi, insa care se adreseaza unui singur creier. Inca din 1995, fara falsa modestie, amfost CONDUS pe drumul corect al 3D-ului, pe TV 2D, asa ca mai trebuie sa cugetam cum folosim acest termen.
  Daca aceasta teorie este proprie si are un substrat relativ corect, eu inca mai sper intr-un adevar UNIC, TOTAL, ce va explica puterii mele de intelegere actuale cu adevarat realitatea, ce inca este mai mult speculativa in exprimare.
  Atentie la gasirea divinului in om si mai ales a IUBIRII in cel de langa tine, de acelasi gen sau nu. Daca asculti aceeasi INTUITIE, primul impuls, credinta generata si nu al doilea impuls, indoiala, cel rau, sau mai bine spus ceea ce a mai ramas din el, respectiv propriu-i program, esti si ramai curat, cu iluminarea identitatii IUBIRII=DUMNEZEU din cei doi, daca asculti al doilea impuls,al necredintei ,te duce pe calea pierzaniei , posibil a homosexualitatii.
  Anul 2000, cu adevarat a insemnat disparitia, inlaturarea celui rau, o data cu un eveniment socant din lumea pamanteana. A ramas o parte din programul sau, in mintea unor oamni, ne mai avand insa entitatea zdrobitoare din spatele acelui program- de aceea au inceput aceste lupte pe fata intre minciuna si ADEVAR, intre credinciosii in ADEVAR=DIVINITATE si „credinciosii” in minciuna= cel rau.
  Cu respect pentru realizarile prezente si viitoare
  Scurtu Sorin Izvoras

 • Lasă un răspuns

  Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Google+

  Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  w

  Conectare la %s

  %d blogeri au apreciat asta: