Ego vs SINE sau minte vs suflet

S-a publicat iulie 27, 2017 de Moniq
  •  

 

 

Corpul fiind o holograma generata de matricea informationala a Constiintei, una din convingerile care impiedica vindecarea este „Lupta cu boala ” ….cei care lupta cu boala nu se pot vindeca pentru ca nu au inteles ca frica sponsorizeaza „lupta” ..vindecarea se produce cu iubire de SINE….iubirea inseamna acceptare…acceptare a mesajului pe care boala il poarta , si acceptare a schimbarii in convingerile pe care boala le indica….vindecarea se produce din informatia de sanatate, ori insasi lupta cu boala mentine informatia de boala in matricea Constiintei. Atata timp cat lupti cu o boala , convingerea ta este ca esti bolnav si astfel boala se perpetueaza.

 

Bolile terminale si in special cancerul sunt determinate de „indepartarea” prea mare a omului de Sufletul lui. Cand apare o boala de genul acesta este ultima sansa a omului de a-si salva Sufletul de la ratacire sau pierzanie. In aceasta faza nu mai este eficienta medicatia, este imperios necesara schimbarea convingerilor sponsorizate de FRICA , care „viruseaza” matricea informationala a sanatatii divine. Corpul fizic este o holograma creata din matricea informationala a Constiintei , este extensia holografica a SINELUI INTERIOR DIVIN. Conditia vindecarii este ” realizarea SINELUI „, recunoasterea fortei divine din INTERIORUL omului. Oamenii cauta disperati tratament medicamentos sau se intorc la „credinta” intermediata prin preoti. Nu este suficient si nu este eficient. Medicatia este in exterior, preotul este in exterior, DAR forta divina vindecatoare este IN INTERIOR, este SINELE DIVIN al omului. Atata timp cat un om aflat in aceasta conditie nu iese RADICAL din atasamente materiale si convingeri eronate despre lume si viata , si cauta vindecarea in afara lui, vindecarea nu se produce, si sansa data omului de a-si salva sufletul este pierduta. Nu-i ramane decat sa paraseasca planul fizic. Dumnezeu este peste tot , deci si IN NOI , nu doar in afara noastra. Cu aceasta convingere se face saltul in constiinta , de la FRICA la IUBIRE. Asta trebuie inteles si constientizat. Aceasta este unica modalitate de vindecare in cazuri de boli „incurabile”.

In aceasta perioada este foarte important discernamantul intre dorinta mintii si dorinta sufletului . Confuzia cea mai mare pe care oamenii o fac in aceasta perioada este intre cele doua atunci cand ele nu sunt in armonie. Atunci cand sunt in armonie „realitatea ” creata este una la fel, armonioasa, adica omul traieste in implinire , bunastare, sanatate si abundenta materiala si afectiva . Daca Insa apar lipsuri sau pierderi materiale , boli sau accidente este clar ca dorinta mintii nu este aliniata cu dorinta sufletului . Oricare din aspectele enumerate au rolul de a ne atrage atentia asupra acestui fapt : ca mintea noastra nu este aliniata cu Sufletul , adica alegerile pe care le facem NU sunt in acord cu alegerile pe care le-am facut la nivel de suflet inainte d a ne naste ! Cand ne confruntam cu oricare din aceste aspecte trebuie sa acordam atentie CAUZEI care a generat aceasta situatie, alegerii noastre care nu este in acord cu Sufletul . Intelegerea fiecarei cauze si schimbarea ei inseamna o lectie invatata, care va atrage un castig sau o vindecare a unei boli si evitarea unor accidente ulterioare mai grave. Daca cu fiecare „ocazie” sau atentionare prin pierderi sau accidente minore, prin boli usoare REFUZAM sa invatam lectiile, la un moment dat Sufletul constata ca oricate sanse ar da omului , el nu reuseste sa-l ASCULTE , si atunci decide sa iasa din planul fizic, intrucat nu poate sa implineasca ceea ce si-a propus : realizarea SINELUI, TREZIREA si ASCENSIUNEA . Cand Sufletul alege sa iasa , mintea egotica inca se va agata de aceasta lume , opunand rezistenta la planul de suflet asa cum a facut dealtfel pe tot parcursul si va cauta metode de supravietuire . Acesta este cazul in care nu pot fi acceptate de catre minte accidentele fatale, bolile terminale si pierderile iremedialbile pe care Sufletul le genereaza tocmai ca iesire din planul fizic. Vindecarea bolilor este posibila doar atata timp cat Sufletul considera ca nu este iremediabil pierdut , indiferent de ceea ce crede mintea omului. Va invit sa cautati si sa ascultati intotdeauna glasul Sufletului si sa nu il confundati cu glasul mintii care va minte si va mentine in zona de confort. ❤️ Moniq

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: