MEDICINA CUANTICA / CONSILIERE SPIRITUALA

Anul 2012 reprezinta anul trecerii de la dimensiunea a 4-a la dimensiunea a 5-a de vibratie , dimensiune  definita prin IUBIRE NECONDITIONATA, iubire in afara de spatiu si timp.  Atemporalul ACUM isi manifesta fizic si vizibil influenta in dualismul spatiu -timp in care suntem obisnuiti sa rationam si sa relationam. E o importanta schimbare de paradigma, o importanta schimbare in viata noastra , a tuturor. Relatiile noastre se schimba, serviciul nostru se schimba, viata noastra se schimba.

Fiti pregatiti pentru schimbare !  Fiti pregatiti sa intelegeti ceea ce vi se intampla! Nu fiti spectatori la propria voastra viata !

Ce este si ce rol are o terapie ( consiliere spirituala )?

CONSILIEREA este utila in aflarea nivelului nostru spiritual, ne indica deciziile care au generat ceea ce traim azi, problemele, bolile, relatiile interumane si rolul lor in evolutia noastra si totodata ne indica raspunsurile la intrebari precum: ce ar trebui sa schimb eu pentru a-mi schimba viata? Bolile si toate problemele au cauze spirituale. Determinarea , constientizarea acestor cauze si vindecarea lor , au drept rezultat vindecarea fizica, imbunatatirea relatiilor si implicit evolutia personala.
Terapia energetica este o terapie bazata pe energie informata, care are rolul de a facilita echilibrarea campului energetic al pacientului, si deschiderea subconstientului si/sau supraconstientului pentru explorare, si vindecare fizica si psihica.
Terapia energetica sau medicina cuantica, este de fapt o echilibrare, armonizare care are ca efect firesc vindecarea, aduce beneficii in toate cele patru planuri existentiale instantaneu : fizic , emotional, mental si spiritual. Accesand o banda de frecventa de lumina , energie si informatie de cea mai inalta vibratie se obtine armonizarea pe toate cele patru planuri instantaneu, eliminand dezechilibrele in ordinea importantei lor. Aceasta este mai mult decat o terapie, este practic facilitarea autovindecarii omului prin acordarea cu Sinele sau Superior. In planul fizic se produce vindecarea bolii , dar efectele atingerii cuantice ( terapiei energetice) se manifesta in multe alte planuri.
Terapia si consilierea se adreseaza celor care se afla pe drumul evolutiei spirituale, mai mult sau mai putin constienti de natura lor divina si scopul lor este intrarea in rezonanta cu vibratia iubirii si a libertatii ( eliberarea de frica si in ultima instanta de frica de moarte ).

Tuturor celor care au nevoie de consiliere spirituala/terapie pentru a intelege mecanismele transformarii personale in conditiile acestei schimbari de paradigma, le stau la dispozitie.

CONTACT:  e-mail : mona_cozma@yahoo.com

Lasă un comentariu